Trygghet i godt håndverk

Protom Bygg AS bygger for din fremtid

Bestill befaring

Våre tjenester

Rehabilitering

Går du med planer å renovere din bolig eller leilighet? Protom Bygg AS rehabiliterer hele eller deler av ditt hjem og setter det i forskriftsmessig stand.

Nybygg

Bygge nytt hus eller hytte? Vi bygger alt fra eneboliger, garasjer til hytter og uthus. Vi holder en høy faglig standard og leverer nøkkelferdige prosjekter etter dine spesifikasjoner.

Tilbygg

Behov for flere kvadratmeter? Vi har lang erfaring i utvidelse av bolig i form av tilbygg og påbygg. Vi hjelper deg med å finne riktig løsning for best utnyttelse av plassen.

Bad og våtrom

Pusse opp eller bygge bad? Vi rehabiliterer og bygger drømmebadet for deg! Protom Bygg AS er en godkjent våtromsbedrift. Vår kunnskap gir deg et vakkert bad med dokumenterte løsninger.

Malearbeid

Male hus eller male tak og vegger inne? La oss gjøre jobben for deg - raskt og nøyaktig. Vi har et øye for detaljer og bistår deg gjerne med finne riktig maling for den perfekte finish.

Snekkerarbeid

Skifte vindu? Legge gulv? Liste tak og vegger? For Protom Bygg AS er ingen oppdrag for små. Vi utfører alt fra listing og bytte av vindu og dører til gulvlegging og montering av innredning.

Murerarbeid

Skal du flislegge gulv? Støpe ny mur eller peis? Vi er stødig som betong når det kommer til muring. Vi utfører alt innen murerarbeid og murer både vegger, peiser og piper, støttemurer og flis.

Sammen om et perfekt resultat

For å tilby våre kunder en helhetlig løsning har vi teamet opp med dyktige samarbeidspartnere som utfyller oss og som utfører arbeid etter vår høye standard. Sammen er vi fremdriftsorientert og jobber for det perfekte resultatet i alt vi gjør.

Våre samarbeidspartnere

Autorisert rørlegger

Logo for Ingeniør Knut Larsen AS

Interiørdesign

Logo for Interiørdesigner Tove Meldgaard AS

Registrert elektroinstallatør

Logo for Elektrokompetanse AS